Motor Koruma

Biz sizin için çalışıyoruz...

Eskişehir Motor Koruma

Eskişehir motor koruma, temizlik ve bakım hizmetlerinde lider marka olarak sizleri de bekliyoruz. ANB Detailing firması olarak yılların verdiği deneyim, marka özgüveni ve profesyonel hizmet kalitemizle araçlarınızda tam koruma ve donanım sağlıyoruz.

Eskişehir Motor Koruma

VIP sınıfı araçlar, lüks araçlar, ticari ve hafif araçların tamamında muhteşem motor temizlik ve bakım işlemlerimiz, sektörünün lideri olmamızı sağlıyor.

ANB Detailing markası olarak Eskişehir ve civar kentlerin tamamında her nitelikteki araca, profesyonel bakım ve koruma işlemleri sağlıyoruz. Motor koruma programında öncelikle temizlik aşamalarını sağlıyoruz. Motorun plastik aksamları, elektronik aksamları ve mekanik aksamları olarak 3 farklı aşamada tamamladığımız temizleme bakım işlemlerinden sonra korumaya alıyoruz.

Genellikle koruma için wax uygulamaları ve plastik aksamlardaki koruma içinde silikon içermeyen uygulamalar yapıyoruz. Yeni nesil teknolojilerden birisi olarak ozan uygulamasıyla aracının motorunu temizliyor, güçlendiriyoruz.

Eskişehir Motor KorumaANB Detailing Motor Koruma Programları

Eskişehir motor koruma ve temizlik işlemlerinde ozon uygulaması ile güçlü okside sağlıyor ve inanılmaz etkileriyle motorunuzda başarı ve yüksek performans sağlıyoruz. Aktif oksijen olarak bilinen uygulamalar sayesinde mikrop öldürücü etkilere uyguluyor ve motor yağından motor aksamlarında oluşmuş kir ve pisliklerden dolayı tıkanıklıkların tamamını gideriyoruz.

Ayrıca motor yağı üzerine eklediğiniz filtre gibi çeşitli pratik işlemler sayesinde korumasını sağlıyor ve kirlenmesini geciktiriyoruz. Aracınızın güvenliği şekilde yol tutuşu sağlaması için ozon 3 uygulamaları çok yüksek performans sağlar ve güçlü oksidasyon sistemiyle inanılmaz etkiler kazandırır.

Üstelik uygulama süresi oldukça kısadır ve genellikle yarım saat içerisinde bu temizleme işlemleri tamamlanır. Geleneksel olarak motor temizleme işlemleri genellikle bir saat ya da en fazla bir buçuk saate kadar tamamlanmış olur. Uzman çalışanlarımız alanında en iyi ustalarımız sayesinde her sınıftaki otomobiliniz güvenli bir şekilde temizlenir.

Bakımları yapılır ve korumaya alınır. Motorun her aksamı itinalı şekilde temizlenir ve bazı parçaları çoğu zaman çıkarılıp temizlenerek yerine eklenmesi gerektiği için de sadece eğitimli ve profesyonel ustalarımız tarafından bu aşamalar sürdürülmektedir.

Lüks Araçlarda Motor Koruma

ANB Detailing Eskişehir motor koruma faaliyetleriyle bilinen markamız, özellikle lüks araçlarda profesyonel kalite sağlar. Genellikle Mercedes, BMW, Porsche ve Dodge gibi araçların her modelinde motor koruma programları sunuyoruz. Yedek parça tedariği onarım ağında üstün kalite ve güvenilir hizmet sayesinde VIP sınıfı araçlarda da motor bakım ve onarımları güvenli şekilde tarafımızca yapılır.

Firmamız aynı zamanda oto yıkama detaylı iç temizlik, seramik ve folyo kaplama, hasar tespiti ve onarımları, antibakteriyal şekilde temizlik gibi pek çok konuda faaliyet gösterir. Motor temizliği, iç aksam ve araç göğüs temizliği gibi yani aracın içerisinde yapılması gereken tüm temizlik, bakım ve koruma periyodları güvenli ve profesyonel kaliteyle sağlanır.

Uygun fiyatlar, ekonomik bütçeler ayırarak profesyonel ekibimiz tarafından aracınız için hangi hizmetler alabilirsiniz? Hemen bilgi almak için online sistemimizden müşteri danışmanlarımıza bağlanabiliyor, telefonla bilgi ve randevu alabiliyorsunuz.

Ayrıca direkt olarak Eskişehir’in güvenilir firması ANB Detailing servislerimize gelerek de aracınızın motor koruma programına hemen alınmasını sağlayabilirsiniz. Uzun süre güvenli şekilde yol tutuşu sağlamak, aracınızın değerinin kaybolmaması ve motorda oluşabilecek ani aksamalar, onarım gerektiren çeşitli sorunların oluşmaması için de düzenli olarak ve motor temizlik ve bakımını yapmanız gerekiyor.

Periyodik olarak yapılan motor bakımı, araçlarınızın genel anlamda da maliyet açısından avantaj kazandırır. Sorunlar çıkaran veya tamirat gerektiren motorlar genellikle yüksek maliyetlere neden olabilir ancak her ne kadar fazla pahalı olduğu düşünülse de düzenli şekilde yapılacak motor koruma ve bakım işlemleri çok yüksek maliyetler gerektirmez.

Genel olarak koruma programlarında temizlik ardından yağ değişimi, filtre değişimi ve Wax uygulaması sayesinde koruma uygulaması yapılarak korumaya alınır. Her aşamada belirlenen Eskişehir motor koruma temizlik, bakım ve uygulanacak işlemler elbette farklılık gösterebilir. Sıfır araçlar, az kullanılmış veya çok fazla kilometre yapmış araçlara, marka ve modellere kullanılacak yağ ve ürünlere bağlı olarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Eskişehir Motor KorumaEskişehir Motor Koruma Servis Fiyatları Nasıl?

ANB Detailing olarak Eskişehir’de uygun fiyatlarla aracınıza koruma programları sağlıyoruz. Motor temizliği, motor yağı değişimi ve bakımı filtrenin değişimi, iç aksam temizliği, detaylı temizlik gibi periyotların tamamında fiyatlar piyasa fiyatlarına göre oldukça uygundur.

2023 Eskişehir motor koruma fiyatları için mutlaka danışmanlarımızla görüşmeniz gerekiyor. Şayet motorda oluşmuş küçük bir aksaklık var ise onarımı yapılarak temizlik aşamasına geçilir. Aracın hangi bölümlerinin zarar gördüğü, ne tür işlemlerin yapılacağı, hangi teknolojilerin kullanılacağı veya kimyasal malzemeleriyle solüsyonlara bağlı olarak da fiyat belirlemesi yapılır.

Periyodik olarak yapılan motor koruması sürüş kalitesinin yüksek olmasını, motor performansının daima yüksek olmasını destekler. Motor temizliği ve iç aksamlara uygulanabilecek bakım sayesinde ve sonraki kirlenmesi ya da bakım süreci mümkün olduğunca geciktirir.

Wax ince bir tabaka halinde motorun tüm yüzeyine ve aksamlarına uygulanır. Hem elektrik aksamlarda hem de mekanik akşamlarda üstün koruma sağlayan wax teknolojisi sayesinde aracınız kirlere ve olumsuz dış etkilere karşı gardını almış ve korumaya alınmış olur.

Zamana bağlı olarak veya aniden oluşabilecek motor hasarları da böylelikle önlenmiş olur. Daha sonra ustamızın tavsiye ettiği ve periyodik süreçlerde motorunuzun bakıma getirilmesi motor yağı değişimi ve bakımlarının düzenli olarak yapılması, aracın değerinin kaybolmamasına, motorun sorunsuz şekilde çalışıp, devamlılığına katkı sağlar.

Eskişehir Motor Temizleme İşlemleri

Eskişehir motor koruma ve temizlik işlemleri firmamız tarafından her araçta uygulanabilecek işlemlere göre belirlenir. Marka ve modellere bağlı olarak şahsi araçlar, ticari veya kiralık araçlara göre temizleme periyotları incelenir. Araçlarda iç temizlik ne kadar önemliyse, aracın hareketlerini sağlayan motor kısmında yapılacak temizlik ve bakım işlemleri de bir o kadar önemlidir. Zira motor ne kadar sağlam ve düzgün çalışıyorsa sistem o kadar sorunsuz olur.

Mercedes, Porsche, BMW gibi lüks araçlarda uyguladığımız motor temizleme işlemleri aksamlarına göre yapılır. Onarım, profesyonel ustalarımız tarafından teknik ekibimiz ve teknikerimiz tarafından sorunsuz şekilde gerçekleştirilir. Hem hasar oluşmuş ve tamir gerektiren motorlardan hem de sadece rutin bakımların yapılması gereken araçlarda temizleme işlemlerini özenle yapıyoruz.

Gösterdiğimiz işçilik kalitesi ve seçtiğimiz profesyonel ürünler sayesinde aracınız zarar görmez. Marka ve modellerine göre seçtiğimiz solüsyonlar, temizleyici ürünler ve kimyasal bileşenler sayesinde aracınızda herhangi bir hasar oluşmaz. Bilakis aracınızın motor performansı daha da yükselir. Kullanımlara ve aşılan kilometre sayılarına bağlı olarak zaman içerisinde her motorda kir pas izleri ve çeşitli tıkanıklıklar, elbette oluşabiliyor. Bizim işimiz tüm araçların ilk günkü performansında çalışması için özenle temizlik ve bakım çalışmaları sağlamaktır.

ANB Detailing firması olarak motor koruma programlarının ilk aşaması elbette temizlemelidir. Bunun için genellikle mekanik aksam ve elektrik aksam üzerinde yaptığımız temizlik sonrasında da plastik aksamlara koruma malzemesi sağlıyoruz. Plastik koruma malzemeleri silikon içermeyecek, kalitede sağlanır.

Koruma işlemleri içinde motor yağı filtresinin değişimini ya da bakımını sağlamak bu aşama en önemli husustur. Aracın düzenli performansının sürdürülmesi için motor yağına eklenecek filtresi sayesinde üstün performans, güvenli yol tutuşu sağlanır.

Her Sınıf Otomobilde Motor Bakımı

ANB Detailing firması olarak en ekonomik fiyatlar ve her nitelikte otomobil için motor koruma işlemleri sağlıyoruz. Servisimiz haftanın her gününe erişime açıktır ve her gün işlemlerimiz devam etmektedir. Alacağımız randevu, trafikte ve yollarda güvenli şekilde seyahat etmenizin güvencesi niteliğindedir.

Verdiğimiz hizmetler dahilinde aracın her aksamına özel olarak temizleme, bakım ve koruma periyotları uyguluyoruz. Detaylı iç temizlik ve gösterdiğimiz özen, detaylı motor temizliğinde de aynı şekilde devam etmektedir. İnsan hayatını olumlu şekilde etkileyecek antibakteriyel özelliklerde iç temizliği yapıyoruz. Motorda da yine aynı özeni gösteriyoruz. Aracınızın dış etkilerden korunması, toz, kir pas gibi etkilerden arındırılması için her milimetrik aksam ve parçasını özenli bir şekilde temizliyor, bakıma alıyoruz. Motor bakımı genellikle wax uygulamalarıyla sağlanır. Zararlı maddeler içermemesi gerektiğini bilmemiz gerekiyor.

Dolayısıyla güvenilir ve araçların markalarına göre lüks otomobillerin modellerine göre otomobil üretim firmaları tarafından tavsiye edilen ürünleri kullanıyoruz. En yüksek performansı sağlamak için düzenli olarak motor bakımını ve koruma programlarını ihmal etmemenizi öneriyoruz.

Bunun için düzenli olarak danışmanlarımızdan bilgi alabilir, randevu alarak hemen aracınızı motor, temizlik ve bakım servislerimizden faydalanması için getirebilirsiniz. 2023 en ucuz Eskişehir motor koruma fiyatları araçların yapılacak işlemlerine göre farklılık göstermektedir.

Araç Koruma ve Bakımda Lider Marka

ANB Detailing Eskişehir motor kuruma firması olarak aracın her aşamasında güvenli işlemler sağlıyoruz. Motosiklet motorları, elektrikli motor motorları, lüks araçlar, büyük sınıf araçlar, ticari ve hafif veya ağır araçların tamamında motor bakımı sağlıyoruz. Üstelik araç sayısı fark etmeksizin alacağınız randevuda araç filolarına özel de faaliyetlerimiz bulunuyor.

Eskişehir motor koruma faaliyetleri dahilinde şayet aracınızın motorunda oluşmuş bir sorun var ise onlar için hemen çalışmalara başlıyoruz. Öncelikle hasar tespiti yapıyoruz. Hangi tür işlemler gerekli, neler yapılması gerekli ve uzmanlarımızın görüşüne göre size bilgi veriyoruz. Fiyat çalışmasını kabataslak çıkarıp sizlere sunuyoruz. Şayet size uygun ise hemen aracınızın motorunu temizlemeye alıyoruz.

Ortalama 12 saat içerisinde yapılmış olan temizlik ve bakım çalışmaları sayesinde araç teslimi sağlanıyor ve aynı gün içerisinde aldığınız aracınızda güvenli şekilde seyahatinize devam edebiliyorsunuz. Ancak ekstra işlemler veya motorda oluşmuş hasar ve sorunlara göre de yine sizlere bilgi veriyoruz.

Uzun yıllardır sektörde gösterdiğimiz kaliteli hizmetler, yüksek performans sağlayan ürünlerimiz %100 müşteri memnuniyetinde benimsediğimiz firma politikalarımız sayesinde sadece Eskişehir’de değil, Türkiye’nin pek çok şehrinden sürücülerin tercih ettiği bir firmayız.

Merkezimiz eksiksiz şekilde hazırlanmıştır ve araç motoru, bakımı için gerekli olan tüm yüksek teknolojiler sağlanmıştır. Hem temizleyici ürünler hem bakım ürünleri hem de teknolojik sistemlerin tamamı servislerimizde mevcuttur. Dolayısıyla özellikle lüks sınıf araçlardan sunacağımız hizmetler garantili ve güvencelidir.

Seramik kaplama, tavan kaplama, kaporta kaplama veya folyo kaplama gibi profesyonel hizmetlerde gösterdiğimiz başarılar aynı şekilde araç içi detaylı temizlik, motor temizliği koruma programları sayesinde aracınız yollarda daha güvenli şekilde devam eder.

Üstelik sunduğumuz temizlik ve bakım periyotları sadece sıradan sorunların giderilmesini kalmaz aynı zamanda motorunuzun kirlenmesi veya bakım sürecinin daha uzatılması içinde bir avantajdır. Uyguladığımız teknikler sayesinde hem temizlik ve bakımları yapılır hem de bir sonraki periyodu mümkün olduğunca geciktirilir. Böylelikle zamandan ve bütçeden direkt olarak avantaj elde etmiş olursunuz.

Motor Yağı Koruma Nasıl Yapılır?

Eskişehir motor koruma programları dahilinde motor yağı koruma aşamalarından da bahsedebiliriz. Araçlara göre motor tipine göre ve sınıflara göre motor yağı değiştirme ve temizleme işlemleri yapılmaktadır. Genellikle motor yağları birkaç farklı şekilde piyasada bulunur. Yarı sentetik yağlar, yüksek kilometre yağları gibi farklı seçenekler bulunur.

Yarı sentetik motor yağları genellikle çok sayıdaki madde birleşimiyle üretiliyor. Genellikle uygun fiyatlarda bulunduğu için tercih edilen yağlardan biridir. Bunun yanı sıra mineral motor yağı da araçlara göre tercih edilebiliyor. Motor yağı değişimlerinde ve bakımında sürücülerin istediği ürünleri uygularız.

Uzun yıllardır ve en geleneksel şekilde uygulanan motor yağı seçeneği mineral motor yağıdır. Fiyatta daha ekonomik seçeneklerde bulunduğu için genellikle sürücülerin tercih ettiği ve yaygın şekilde kullanılan motor yağı takviyesidir. Rafine yağ olarak çeşitli kimyasal katkılarla sayesinde elde edilmiş ürün olma özelliğine sahiptir.

Uyguladığımız motor bakımı ve koruma periyotları dahilinde diğer bir ürün de motor yağı tam sentetik ürünleridir. Genellikle yüksek verim alınmak istendiği durumlarda ve yüksek performanslı otomobillerde tercih edilen ürün sınıfıdır. Yağlama seviyesi oldukça yüksektir. Özel araçlarda genellikle tam sentetik motor yağı kullanılır.

Araçların kilometre kat edişine bağlı olarak motor yağı değişim ve temizliği yapılır. Örneğin yüksek kilometre yağları da piyasada son derece yaygın olarak kullanılan ürünler arasında yer alıyor. Fazla kullanılan ve düzenli olarak uzun yolda kullanılan araçlarda aşınmanın yok edilmesi hedeflenerek programa dahil edilir.

Motorda ve sistemde yer alan tüm aksamlardaki aşamaların ve arızaların en aza indirgenmesinin hedef alındığı yağdır.

Eskişehir Motor KorumaProfesyonel ekibimiz tarafından yapılan motor koruma programlarında motor yağı viskoziteside değerlendirilir. Viskozite değeri yağın sıcaklık derecesine göre belirleniyor. Her aşamada titizlikle çalışıyor hem müşterilerimizin tercih ettiği ürünler hem de araçların ihtiyacı olan ürünleri belirliyor ve buna göre işlemleri güvenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Eskişehir’in güvenilir ve lider markası olarak araç motorunda elektronik sistemlerin güvenliğini sürdürüyor, temizlik ve bakımlarımızı sağlıyoruz. Ayrıca mekanik sistemde de tam koruma sağlayan hizmetlerimiz bulunuyor. Motorun dayanıklılığını güç ve performansını arttıran işlemlerimiz sayesinde aracınız değerini artırmaya devam eder.

Genel olarak motor koruma programları da yıpranma ve aşınma süresinin geciktirilmesi üzerine sağlanır. Periyodik şekilde yapılacak temizlik ve koruma bakımları sayesinde hem motor performans kaybına uğramaz ve daima güvenli bir şekilde yol tutuşu sağlar. Motor korumaları araç motorunun paslanması önlemek hedefinde de yapılır.

Hem motorun temiz ve sağlıklı kalması için hem de dayanımının arttırılması için yağ ve koruyucu ve bakım düğünlere uygulanır. Her araca göre, piyasada geliştirilmiş olan pek çok motor temizleme ve bakım ürünleri bulunmaktadır. Yüzeye sıkılarak veya motor içerisinde veya motor yağına uygulanarak kullanılabilen çeşitle ürünler bulunmaktadır. Bizler sektörün ve dünyanın en iyi markalarını ve ürünlerini kullanıp, araçlarınızın aşınmasını önlüyor, motorun daima dirençli güçlü olmasına hedefliyoruz.

Hemen bilgi, randevu almak, araç koruma periyotlarına başlamak için servisimize sizi davet ediyoruz. Her motor özen ister. Her araç profesyonel işçilik, deneysel verilerden elde edilmiş itinalı bakım gerektirir. A sınıfı araçlar, ticari ve geleneksel araçlarda uyguladığımız tüm donanım, bakım ve koruma protokolleriyle Eskişehir’in en güvenilir markası olmaya devam ediyoruz.

Aracınız tahmini öngörülen süre içerisinde Eskişehir motor koruma işlemlerimize göre temizlenir. Bakım ve koruma programları uygulanır. Ön ödemeye gerek olmadan ekstra işlemlere gerek olmadan eksiksiz bir şekilde sorunları giderilir ve kullanıma hazır hale getirilir. Alanında en iyi uzmanlar, teknik ekip ve elektronik ekip personelleriyle çalışıyoruz.

Yılların verdiği deneyim, öz güven, kalite ve ekonomik fiyat avantajlarıyla her klasmandaki araçta performans arttırımı, aşınmaları önlemek, kirden ve pastan arındırma gibi protokollerle sizi de aracınızla birlikte servisimize bekliyoruz.

Randevu Alın