Far Temizliği

Biz sizin için çalışıyoruz...

Eskişehir Far Temizliği

ANB Detailing Eskişehir far temizliği markası ve oto araç bakımında lider marka olarak hizmetlerini sürdürmeye devam eder.Eskişehir Far Temizliği

Kurumsal kalite, profesyonel işçilik ve sektörün en iyi malzemeleriyle araçlarınızın bakım ve korumasını sağlıyoruz. Onarım, bakım, korumada güçlendirme fonksiyonlarıyla hem oluşmuş dış hasarlardan koruyor hem de olması muhtemel hasarlara karşı güçlendirme ve direnç sağlıyoruz.

Eskişehir far temizliği merkezi olarak her nitelikte aracın farların temizleme ve bakımını yapıyoruz. Üzerinde oluşmuş çizik, çatlaklar, sararma, renk değişiklikleri, göçükler gibi pek çok konuda onarım yapmaktayız. Ayrıca uyguladığımız bakımlar sayesinde daha sonra oluşabilecek pek çok etkiyi önceden önlemiş oluyoruz.

Kullandığımız malzemeler sayesinde araç farlarında uzun süren etkili temizlik ve parlaklık sağlanır. Kir tutmaz niteliklerdeki ürünler sayesinde temizliği çok daha kolay hale gelecek.

Eskişehir Far TemizliğiANB Detailing Far Temizliği

Eskişehir far temizliği hizmetlerimiz dahilinde elbette araçlarınızı keşfediyoruz. Neler yapılması gerekiyor, hangi onarım ve bakım ihtiyaçları gereklidir? Bunların keşfi için mutlaka merkezimize uğramanız gerekiyor. Her biri alanında eğitim almış uzmanlarımız, profesyonellikle sektörde gösterdiğimiz deneyimle araçlarınızın güveni sürdürür.

Ayrıca yapacağımız işlemler dahilinde aracınız için ekstra masrafları girmenize veya ekstra gereksiz malzemeler almanıza gerek kalmayacak. Bilinçli temizleme protokollerinin yanı sıra gösterdiğimiz kaliteli işçilik ve tüm dünyada en çok tercih edilen ham maddeler, ürünler ve tedarik ağımız ile araçlarınızın ve lüks sınıf otoların far temizliğinde lider marka olarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Mercedes, BMW ve Porsche gibi lüks sınıf araçlarda koruma ve bakım periyotları sağlıyor. Onarım ve bakımda orijinal yedek parça tedariki ve araçların niteliğine uygun ürünlerle far temizliğinde başarı gösteriyoruz. Müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede sağlarken, araçlarınızın ilk günkü görünümüne ve farların daima parlak temiz olmasını sağlıyoruz.

Her araç için üretici firmalar tarafından geliştirilmiş, gerçek kalite sağlayan ve nanoteknoloji sayesinde piyasada büyük beğeni kazanan orijinal ürünler kullanılıyor. Peki far temizliğinde hangi aşamaları uyguluyoruz? Farların ilk günkü görünümünü nasıl tekrar geri kazandırıyoruz, bunu merak ediyor musunuz? Sizler için yaptığımız far temizliği çalışmalarındaki aşamalardan bahsedebiliriz.

CarPro, Gtechniq ve Gyeon türündeki profesyonel ürünleri kullanarak güvenceli ve garantili hizmetler sağlanır. Sertifikalı ürünler ve endüstriyel ürünlerde gösterdiğimiz hassasiyet işimize profesyonel bakışımız ile ve benimsediğimiz müşteri memnuniyeti protokolleri ile alakalıdır.

Eskişehir Far TemizliğiFar Temizliğinde Ne Yapıyoruz?

ANB Detailing Eskişehir far temizliği hizmetlerimiz dahilinde pek çok aşamadan geçiyor ve bu aşamaların her birine ekstra özen gösteriyoruz. Örneğin fark çevresinin bantlanması, temizliğinin yapılması, zımpara aşamaları veya pasta uygulamasının yanı sıra cila da far temizliğinde en önemli kısımlardan biridir.

Temel olarak civar bölgelere hasar vermemek amacıyla öncelikle bir çerçeve belirliyoruz ve ideal şekilde temizliğini yapıyoruz. Zira kir, toz, reçine, yağ ve çeşitli zift gibi etkilerden korunması, parlaklığına kavuşması ve pasta cilanın yapılması için önemlidir.

ANB Detailing firmasında uyguladığımız far temizliği aşamaları şöyle;

  • İlk aşamada farın tamamen bantlamasını- çevrelenmesini sağlıyoruz.
  • Kullandığımız maskeleme bandı ile hem iç hem dış kısımda taşma olmayacak şekilde bantlıyoruz.
  • Araç boyasının ve genel zeminin zarar görmemesi için bantlama kısmı en önemli aşamalardan biridir.
  • Renk değişikliği olmuş, bulanık görünümde ya da sararmış olan fardaki yüzey bozuklukları ve çizikleri zımparalıyoruz.
  • Her araç için kullandığımız zımpara farklıdır.
  • Zımparalama esnasında far yüzeyini bir miktar ıslatıyoruz.
  • Far yüzeyinde görülebilen renk değişikliği, matlaşma ve bulanık görünümün tamamen giderilmesini sağlayan zımparalama işleminden sonra yıkama ve kurutma aşamalarına geçilir.
  • Sıradaki aşama pasta uygulamasıdır.
  • Adeta araç yüzeyinde yapılan pasta cila gibi ilk aşamasını tamamlıyoruz.
  • İdeal seviyede çalışan polisaj makinasıyla pastalama işlemini sağlıyoruz.
  • Daha sonra cila aşamasına geçiyor ve pasta bittikten sonra da parlamasını ve tüm artıklarının giderilmesini sağlıyoruz.

Eskişehir far temizliği uygulamaları pasta cila, farların tamamlayıcı aşamalara olarak uygulanır. Pasta ile minik çizikler, yüzeydeki tüm hasarlar tamamen temizlenir. Cila kısmında ise hem parlaklığı sağlanır hem de güneş ışınlarına karşı koruması ve direnci artırır. Ayrıca çeşitli temizleyici ürünler sayesinde kimyasallar, toz- kir ve kum gibi etkilere karşı da koruma faktörü geliştirilmiş olur.

Eskişehir Far TemizliğiFar Temizliğinde Lider Marka

ANB Detailing olarak Eskişehir far temizliği hizmetlerinde sektörün lider firmasıyız. Yıllardır gösterdiğiniz özenli hizmetlerin yanı sıra lüks marka araçlarda özenli bakım, onarım, tamir, pasta cila, far temizliği ve seramik kaplama gibi hizmetlerimizle Türkiye’nin tamamına faaliyet gösteriyoruz.

Far temizliği, cilalama işlemleriyle birlikte koruma sağlanan otomobillerin korunması hem de doğal olarak oluşabilecek diğer etkilere karşı ön gard alınması niteliğinde hizmet sağlıyoruz.

Özellikle Porsche, Mercedes Benz, Dodge, Jaguar gibi lüks sınıf otolarda her araca göre tüm dünyanın en iyi kimyasal bileşenleri ve özel ürünlerini kullanıyoruz. Böylelikle araçlarınıza zarar gelmediği gibi korunması ve güçlendirilmesi doğrudan artırılmış oluyor.

Göçük teknolojiden nano teknolojilere dek akıllı onarım sistemlerine ve araç bakım hizmetlerine dek aracınızın ihtiyacı olan tüm tedarikleri sağlıyor. Profesyonel işçilik ve itinalı bakım tekniklerimizle sizlere hizmet vermekten keyif almaya devam ediyoruz. Araç temizliği, bakımı, far temizliği ve pasta cila işlemleri için hemen merkezimize gelebilirsiniz.

Eskişehir Far TemizliğiEskişehir Far Temizliği Fiyatları

Eskişehir far temizlik işlemlerinde kullanılan ürünler ve aşamalar fiyatların belirlenmesinde belirleyici en önemli etkendir. 2023 far temizliği fiyatları araçların marka ve modeline göre ve farlarda oluşmuş hasara göre belirleniyor. Kimi araçlarda standart bakımı uygulanırken kimi araçlarda yoğun kir- pas- çizikler ve onarım gerektiren unsurlar olabiliyor.

Ayrıca lüks marka veya ekonomik araçlarda far yüzeyindeki kırık, çatlak deformasyon ve göçük izleri tedavisinde orijinal parça güvencesi sağlıyoruz. Yaptığımız temizlik çalışmalarında birkaç farklı seviyede bileşenler bulunuyor. Ancak en iyi sonuçları almak için biz sektörün en iyi markalarını ve aracınızın yapısına zarar vermeyecek bileşenleri kullanıyoruz.

Türkiye’de ve tüm dünyada en çok tercih edilen temizleyici ürünler, pasta cila markalarıyla araçlarınıza özen gösteriyoruz. Adeta fabrikadan çıkmışçasına ilk günkü temizlik ve bakımına kavuşur. Ayrıca kullandığımız ürünler sayesinde araçların kirlenme süresi doğrudan uzamış oluyor.

Kendi kendini yenileyebilir özellikleri sayesinde kullandığımız bileşenler toz ve kir etkilerinin daha geç sürede oluşmasına neden olur. Standart araçlarda oluşabilen far pislikleri, toz, kir ve yağ gibi etkiler merkezimize uğramış ve pasta cilası yapılmış araçlarda daha geç görülür. Ayrıca yıkama ve temizlikte zorlanmazsınız.

Daha hızlı kuruma sağladığı gibi lekelerden çok daha hızlı bir şekilde kurtulma sağlanır. Fiyatlar için merkezimizde uzmanlarımızı ziyaret edebilirsiniz. Yapılacak işlemlerin programı belirlenir. Hangi ürünlerin kullanılacağı keşfedilir ve ardından şayet anlaşma sağlarsak aracınız hızlı sürede bakıma alınır. Size taahhüt ettiğimiz zaman dilimi içerisinde anahtar teslimi sağlarız.

Eskişehir Far TemizliğiANB Detailing Far Temizliği

ANB Detayling Eskişehir far temizliği merkezimiz sadece Eskişehir’de değil, Türkiye’nin pek çok şehrinde de tercih ediliyor. Sunduğumuz kaliteli hizmetler sayesinde özellikle lüks sınıf araç sahipleri Eskişehir’i ve merkezimizin ziyaret etmeye devam ediyor.

Maserati, Porshe, BMW ve Mercedes gibi marka araçlarda her modele uygun far temizliği yapılmaktadır. Far temizliğinde gösterdiğimiz itinalı çalışmalar ve kullandığımız ürünler sayesinde garantili ve güvenceli hizmetler sunuyoruz. Türkiye’nin pek çok şehrinde bulunan merkezlerimiz bayi ve tedarik ağımız sayesinde otomobillerin ihtiyacı olan tüm bakımı ve donanım onarım ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Uzman eğitimler almış alanında deneyim kazanmış profesyonel işçilerimiz her araca gerektiğinden fazla özen gösterir. Araçlarınızda zarar görmez ve garantili hizmetlerimiz sayesinde uzun süre parlaklık, temizlik ve güçlendirilmiş fonksiyonlardan yararlanırsınız.

Far temizliği için kullandığımız özel ürünler endüstriyel bölgeler, sanayi bölgelerindeki tozlar, aşınma ve deformasyon gibi etkileri de azaltır. Doğrudan kullandığımız pasta, cila ve bakım ürünleri sayesinde her türde farlarda üstün koruma sağlanır.

Hem temiz hem parlak efekt ile yollar daha aydınlık geceler, daha parlak yaşanır.

Özellikle uzun yol seyahatlerinde far temizliğinin önemi öne çıkar. Sıcak yaz iklimleri veya kışın soğuk etkinliklerine karşı önceden önlem almak trafikte her zaman hayat kurtarır. Dolayısıyla sadece aracınızın parlak ve şık görünmesi için değil, sağlıklı sürüş ve güvenli ulaşımlar içinde far temizlemenin ihmal edilmeden yapılması gerekiyor.

Özellikle zamanla sararmış, parlaklığını kaybetmiş ve üzerinde matlaşma olan, adeta tabaka kaplanmış farların mutlaka temizlenmesi gerekiyor. Temizlik aşamasında bantlamadan zımparalama ve pasta cila aşamalarına dek her etap özenle yapılması gerekiyor.

Zira uyguladığımız teknikler sayesinde far yüzeyinde oluşmuş çizikler, fırça izleri ve dış etkilere bağlı olarak görülmüş onarım gerektiren fonksiyonların tamamı giderilir. Yüzeye uyguladığımız ürünler sayesinde daha sonra kirlenme, renk değişikliği, solma veya güneş ışınlarından etkilenme gibi faktörlerde büyük oranda giderilmiş olur.

Uzun süreli koruma, güçlendirilmiş formüller ve kendini yenileme özellikleriyle seramik kaplama fonksiyonlarından da yararlanabilirsiniz. Eskişehir ve civar bölgelerde lider firma olarak araç onarım, bakım temizlik hizmetlerinde sizleri de merkez ofisimize bekliyoruz.

Lüks Araçlarda Far Bakım ve Onarımı

Eskişehir far temizliği markası olarak sadece temizlik de değil, bakım ve onarımda da profesyonel hizmet kalitesi sağlıyoruz. Ticari araçlar, ekonomik sınıf araçlar, lüks araçlar, büyük veya küçük araçlara göre yaptığımız far bakım çalışmalarıyla ön ve arka farların sağlığına kavuşmasını gerçekleştiriyoruz.

Fren lambaları, farlar ve aracın her kısmında bulunan lambaların onarımında profesyonel kalite sağlıyoruz. Hem işçilikte hem kullandığımız malzemelerde hem de kimyasal bileşenlerde temizlik ve bakımın en iyi örneklerini sunmaya devam ediyoruz.

Özellikle lüks araçlar özel bakım ister. Kullanılacak malzemenin kalitesi aracın yapısına zarar vermeyecek nitelikte olmalıdır. Pek çok ürün veya yan sanayi ürünler hem aracın kaportasını ve yüzeyinde hem de farında temizlerken dahi çeşitli izlere neden olabilir. Fırça izleri, aşınmalar, renk değişiklikleri, dalgalanmalar veya matlaşma gibi çeşitli etkiler görülebiliyor.

AND Detailing olarak tüm bu etkilere karşı koruyucu önlemler uyguluyoruz. Türkiye’de ve dünyada tercih edilen güvenilir markalar, lisanslı ürünlerle bakım çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca merkezimizde temizlenmiş araç farları bütçeden de avantaj kazanmanızı sağlar. Ekonomik fiyatlar yanı sıra uzun süreleri temizlik ihtiyacının olmaması sayesinde de doğrudan cebinize katkısı olacaktır.

Piyasada sunulan pek çok gereksiz ürünü almanıza gerek kalmaz. Temizlik ve bakımına ayırdığınız zaman açısından da direkt olarak avantaj elde etmiş olursunuz. Sık yıkamaya gerek kalmayan bakım ve koruma ürünleri sayesinde farlarınız daima açık yollarınız daima aydınlık olur.

Eskişehir Far TemizliğiANB Detailin Far Temizliği Avantajları Nelerdir?

Eskişehir far temizliği firması olarak sizlere pek çok avantaj kazandırıyoruz. Bütçe dostu ürünlerimizle lüks sınıf araçlarda oto bakım, tamirat, onarım, temizlik ve bakım fonksiyonlarıyla faaliyet gösteriyoruz. Eskişehir’in her bölgesine ve Türkiye’nin hemen her bölgesine sunduğumuz hizmetlerle profesyonel araçların, her klasmandaki araçların far temizliğini gerçekleştiriyoruz.

Güneşin ultraviyole ışınlarına karşı tam koruma sağlayan, kendi kendini yenileyebilir ve kendini temizleyebilir özellikleriyle kullandığımız ürünler sayesinde hem aracınız hem araç farları daima temiz kalır.

Daha önceden oluşmuş yüzeyi bozuklukları, renk değişiklikleri, matlaşmalar, zift reçine gibi etkiler itinayla temizlenir ve farlarının yüzeyine zarar vermeden bu etkilerden kurtulma sağlanır. Daha sonra uyguladığımız özel bileşenler sayesinde pasta cila yapılır ve adeta farlar incecik bir cam tabakayla kaplanır.

Böylelikle temizliği korunmuş olur ve parlaklığı yeniden kazanılmış olur. Aracınız ilk defa fabrikadan çıkıyormuşçasına ışıl ışıl parlamaya devam eder. Kısa farlar, uzun farlar, fren lambaları veya araç içi aksesuar lambaları gibi tüm aşamalarda üstün hizmet kalitesi sağlıyor, işlemler sonrasında hızlı kuruma avantajlarıyla hemen aracınızı kullanmaya ve yola devam etmeye koyulabilirsiniz.

Böylelikle aracınızı bakıma alacağınız periyodlarda doğal olarak uzar. Sık sık far temizliği yapmaya gerek kalmaz ve yolda devam ederken sürekli farımızı temizlemek zorunda kalmazsınız. İklim koşulları, dış etkenler, küçük canlılar, kuşlar, sinek ve böcek gibi yollarda araçları kirleten çeşitli lekelerin ve yapışkan etkilerin oluşması da önlenmiş olur.

Doğal olarak itiş gücü eklendiği için su ve kirler çok kolay işlemez. Üstelik temizlik yapıldığı zaman da diğer araçlara göre daha hızlı etki sağlar ve daha kolay temizlenir. Hem zamandan hem insan gücünden tasarruf sağlarken, uzun vadede bakıldığında bütçeden de avantaj sağlar.

Profesyonel danışmanlarımızla yapacağımız ilk görüşmede aracınızın ihtiyacı olan bakım ve onarımın tamamı çıkarılır. Uygulanacak projeye göre sizlere fiyat listesi ve içerik bilgisi verilir. Şayet bunları size uygun olması halinde hemen işlemleri alınır. Uzman ellerde aracınız yenilenme çalışmalarına alınır.

Ardından sizlere vaat ettiğimiz zaman içerisinde aracımız kullanıma hazır şekilde anahtar teslimi yapılır. Biz bunu uzun yıllardır yapıyoruz ve sektörde gösterdiğiniz deneyim, kalite ve işçilerimizin özverili çalışmalarıyla Türkiye’nin en iyi markası olmaya devam ediyoruz.

Garantili Oto Far Parlatma Hizmetleri

Eskişehir far temizliği markası olarak bizler ANB Detailing ürünlerinin tamamını garantili olarak sunuyoruz. Yaptığımız işlemler güvencelidir. Garantili otopark parlatma hizmetleri dahilinde araç farlarında oluşmuş hasarları gideriyor, onarımlarını yapıyoruz. Temizlik ve ardından bakımlarıyla yeniden canlılıklarına kavuşmasını, parlaklıklarını edinmelerini sağlıyoruz.

Otomobillerde farlar polikarbon malzemeden yapılmaktadır. Bu malzeme hem güneş ışığından gelen etkilere maruz kalınmaması ve bu etkilerin azaltılması hem de çiziklerden korunması amacıyla oldukça dayanıklı bir malzemedir. Ancak kullanıma bağlı dış etkenlere ve iklim koşullarına bağlı olarak zamanla farlarda yüzey bozukluğu, matlaşma, renk değişikliği, kir tabakalarının oluşması veya çizikler gibi çeşitli etkiler görülür.

Bu etkiler daha çok farın yüzeyinde bulunan akriliğin ortadan kaybolmasıyla oluşmaktadır ve bu sebeple de zaten araç farları adeta kalkansız yani korumasız hale dönüşür. Daha sonrasında akrilik yapının olmamasıyla elbette sararmalar, renk değişiklikleri ve dış etkilerden dahi çizikler oluşabiliyor. Yaptığımız temizlik ve bakım aşamalarından sonra vurguladığımız pasta cila işlemleriyle yeniden akrilik zemin kazanılmışçasına aracınızın farları, gardını alır.

Koruma kalkanıyla hem temizliği yapılmış olur hem dış etkenlerden korunur. Canlılığı tekrar kazanılmış olur.

Eskişehir Far TemizliğiProfesyonel işçilik, uygun fiyatlar ve lüks sınıf araçlara gösterdiğimiz kaliteli hizmetler ile sizleri de hemen merkezimize bekliyoruz. Servis avantajımızdan yararlanmak fiyat teklifi almak ve aracımızı hemen bakıma almak için telefonla görüşebilir, randevu alabilir veya doğrudan servisimize gelebilirsiniz.

ANB Detailing polikarbon cam temizliği, araçlarda far parlatma, seramik kaplama ve üstün kimyasal bileşenler kullanma avantajlarıyla Eskişehir’de tüm lüks araçlarda profesyonel parlaklık sağlar. Aracınızın ihtiyacı olan tüm far- lamba bakım ve onarım avantajını garantili hizmetlerle sağlıyoruz.

Asfaltın tozunu aracınıza bulaşmadan attırmak, yolları güvenle aydınlatmak ve daima temizlik ve bakımdan avantaj sağlamak için ANB Detailing hizmetlerinden faydalanmanızı öneriyoruz. Bizimle bir kez çalışmaya başladıktan sonra aracınız bizlere bağımlılık kazanacak.

Uzman eller, profesyonel bakış açısı, itinalı yaklaşım ve sektörün en kaliteli içerikleriyle aracınız zarar görmez, bilakis ilk günkü tazelik, dinamiklik ve parlaklığına dönüşür. Araç içi ve araç dışı tüm lambalar, ön ve arka farlar, fren lambaları, plaka lambası ve tüm ışıklarınız bundan sonra daha aydınlık, daha parlak olacak.

Randevu Alın