Detaylı İç Temizlik

Biz sizin için çalışıyoruz...

Eskişehir Detaylı İç Temizlik

Eskişehir detaylı iç temizlik hizmetlerimiz, araç dışı yıkama, oto bakım, cila ve kuaför hizmetleriyle sizlere kalite ve güven sunuyoruz. ANB Detailing firması olarak yüksek kaliteli ürünler, profesyonel teknikler ve hizmette sınırsız benimsediğimiz politikalar sayesinde araçlarımızın güvenle bakım ve korumalarını sağlıyoruz.

Eskişehir Detaylı İç Temizlik

ANB Detailing firması olarak Eskişehir’in en güvenilir çalışmalarıyla araçlarınıza konforlu temizlik, detaylandırılmış iç bakım sağlıyoruz. Geleneksel yıkama işlemlerinden farklı olarak detaylı iç temizliğinde her unsuru ayrı ayrı detaylandırıyor ve özenle temizliyor, üzerine bakımlarını yapıyoruz.

Araç içerisinde oluşmuş toz ve kirleri arındırırken, bakteriler ve enfeksiyon riski dahi oluşturabilecek çeşitli dış unsurları yok ediyoruz. Özellikle bebeklerin de olduğu arabalar veya insan sağlığını etkileyebilecek bakteri oluşumları, detaylı iç temizlik konuları arasındadır.

Sıklıkla fan veya klima kullanılan araçlarda hava sirkülasyonunda bulunan bakterilerin, solunumu ciddi derecede riske edebildiği ve çeşitli hastalıklar oluşturabileceği de biliniyor. Aynı zamanda koltuk ve araç içerisinde dokunabilen her noktadaki unsurlar, insan hayatını mikrobik etkenlere bağlı olarak olumsuz yönde etkileyebilir. Biz de kullandığımız tüm ürünlerde hijyen protokollerini en üst planda tutuyor ve araçları detaylı bir şekilde temizliyoruz.

Eskişehir Detaylı İç TemizlikANB Detailing Detaylı Araç Temizliği

Eskişehir detaylı iç temizlik hizmetleri dahilinde her sınıftaki otomobil, araç, büyük ve küçük araçları temizliyor hem yolcuların hem sürücülerin sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek tüm iç ve dış faktörleri temizliyoruz. Bunun için sterilize ilaçlar, kimyasal bileşenler kullanıyoruz.

Otomobil detaylı iç temizlik unsurlarından tüm iç aksamlar detaylandırılır ve temizlik programına alınır. Bu konuda uzman ellerimiz, öncelikle bir araç keşif yaparlar ve programlama dahilinde ve profesyonelliklerini konuşturup her unsuru, her donanım ve iç aksamları özenle itinayla temizlerler. Daha sonrasında seyahatinize, güvenle ve sağlık koşullarında devam edebilirsiniz.

İç aksam temizliğinde özellikle klima en önemli unsurlar arasında yer alıyor. Her zaman çevresel faktörler ön planda tutularak araç içerisine aktarılan tozlu, kirli hava ve klima içinde oluşabilecek bakterilerin temizlenmesi alınıp verilecek nefesin kalitesini doğrudan etkiler. Aracın iç döşemeleri yine detaylı iç temizlik unsurlar arasında yer alır.

Hem koltuk döşemeleri hem tavan ve yer döşemeleri ayrı ayrı temizleniyor. Her bir bölüm için kullandığımız farklı kimyasallar ürün ve bileşenler bulunuyor.

Genellikle aracın yapısına ve kir durumuna bağlı olarak 1 ila 1,5 gün içerisinde detaylı iç temizleme işlemleri tamamlanmış olur. Dağ, toprak, taş, araziler, çamur, kir gibi ayak izlerinde, paspaslarda ve taban döşemelerinde oluşturulmuş kirler özenle temizlenir.

Özellikle bu kısımlarda minik taşlar, çakıllar, toz, toprak gibi pek çok etki bulunur. Ayrıca aracın park halindeyken de alt kısmından girebilme ihtimali olan minik küçük canlıların bıraktığı etkiler de özenli temizleniyor. Sterilize ediliyor ve hijyen koşullarına döndürülüyor.

Evcil hayvanları olan kişilerinde arabaların içerisinde hijyen koşullarının yapılması için detaylı iç temizlik sağlıyoruz. Hem hayvanların sağlığı için hem de hayvanların bıraktığı kirlerin temizlenmesi konusunda profesyonel detaylandırılması sağlıyoruz. Özellikle tüy dökme potansiyeli yüksek olan hayvanların araç koltuklarında ve iç bölümlerinde oluşturdukları etkiler, detaylı temizleme unsurları ve yüksek çekim gücü olan araç içi süpürge makinalarıyla tertemiz olur.

Araçlarda İçsel Temizlik Güvencesi

Eskişehir detaylı iç temizlik firması olarak hem kullandığımız ürünlerin markasına dikkat ediyor hem de gösterdiğimiz itinalı çalışmalara ekstra zaman ve program ayırıyoruz. Araçların iç dış temizliğinden parlatma, cila ve bakımlarına cam filmi ve seramik boya koruma gibi pek çok unsura göre hizmet veriyoruz.

Aracınızı bize teslim ederken neler istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır. Hem içten hem dıştan istediğiniz her nitelikte temizleme, bakım, koruma gibi unsurlar, profesyonel hizmet kalitesi ve ANB Detailing güvencesiyle sağlanır.

Araç içinde detaylı temizlikler için özellikle astım ve çeşitli solunum yolu hastalıkları olan kişilere göre profesyonel hizmet veriyoruz. Rutin olarak temizlenmesi gereken kişilerin sağlığının düzenli şekilde devam etmesi için kronik hastalıkların önlenmesinde araç içi detaylı temizlikler büyük role sahip.

Sadece kendi araçlarında değil, sıklıkla kiralık araç kullanan kişiler ve firmalar için de detaylı iç temizliğinin yapılması çok önemlidir. Zira başkalarının kullandığı araçlardan çeşitli bulaşıcı hastalıklar geçebilir. Mikrobik etkiler ya da bakteri gibi unsurlar oluşabilir ya da araç kiralama firmalarının sıklıkla tercih ettiği bir yöntemdir.

Her kiralamadan sonra genellikle detaylı iç temizlik yapılır ve çeşitli hijyen koşullarına göre bakteriye enfeksiyon riski oluşturabilecek unsurlar. Toz, kir pas gibi tüm etkiler itinayla temizlenir. Konforlu bakım hizmetleri Eskişehir’in lider markasıyla size özeldir.

Eskişehir Detaylı İç TemizlikAraçlarda Detaylı İç Temizlik Nasıl Yapılır?

ANB Detayling markası olarak Eskişehir detaylı iç temizlik hizmetlerini belirli periyotlara göre sağlıyoruz. Özellikle lüks sınıf otolara gösterdiğimiz özen, kullandığımız malzemelerle de alakalıdır. Profesyonel malzemeler seçiyoruz. Hem basit kimyasal bileşenlerde hem de profesyonel bileşenlerde seçtiğimiz markalar araçların deri ve dokumalarında deformasyon veya bozulmalar oluşturmayacak şekilde seçilir.

Kumaş ve deri kaplama veya tavan döşemelerinde kullandığımız her bir ilaç olarak tanımlanan solüsyonlar ve temizleyici ürünlerin tamamen piyasada hem insan sağlığına hem de araçlardaki doku formüllerine zarar vermeyecek niteliklerde seçilir. Yaptığınız ARGE çalışmaları ve profesyonel markalarla, tedarikçilerle çalıştığımız için her lüks araçlarda hem de ekonomi sınıf araçlarda üstün performans yüksek kalite %100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz.

Oto detaylı iş temizlik hizmetleri alanında uzman danışmanlarımızla yapılmaktadır. Oto kaplamada farklı çalışanlarımız araç içinde ve araç dışında çalışanlarımız her biri alanında uzmanlık kazanmış. Her bir görev alanlarına göre faaliyet göstermektedir.

Lüks araçlarda temizlik ve bakımını üstlenen profesyonel ustalarımız bulunuyor. Araçlarınıza hiçbir zarar gelmeden garantili ve güvenceli ANB Detailing hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Hem içiniz rahat olur hem sağlığınız araç içerisinde bile daima korunur.

ANB Detailing Detaylı Temizlik İşlemleri

Eskişehir detaylı iç temizlik oto servisleri sayesinde ön koltuk, arka koltuk yolcu koltuğu gibi her döşeme ve aksam, özenle giderilir ve araç içerisinde dökülmüş sıvılar, mürekkep lekeleri, çeşitli yemek artıkları gibi pek çok etki giderilir.

Leke çıkarıcı formüller uyguluyoruz. Ayrıca vites, şanzıman aksamı, torpido içi veya yan kapılarda bulunan her aksam, itinalı bir şekilde temizlenir. Aşamalar öncelikle süpürme ve vakumlama işlemleriyle hiçbir toz, kir, pas, mite, akar ve bakteri kalmayacak şekilde yapılır.

Daha sonra temizlikleri özel kimyasallar, deterjan ve temizleyicilerle lekeye göre sağlanır. Son aşamada ise cilalama ve şayet gerekiyorsa aracın iç aksamında pasta veya cila uygulamaları yapılıyor. En son uyguladığımız parlatma yöntemleriyle aracın mekanik bölümleri ve tüm aksamları ışıltısına, canlılığına kavuşuyor. Ayrıca oto koltuk döşeme veya benzer aksesuarımızla da aracınızın ihtiyacı olan koruma kalkanlarını en uygun fiyatlarla sağlıyoruz.

İç- dış temizlik ya da sadece detaylı iç temizlik isteyen sürücülere göre araç temizliğinin tahmini zamanını söylüyoruz. Buna göre vaat ettiğimiz süreç içerisinde ve genellikle sürede aksama olmaksızın temiz, kullanılır halde araçlarımızla teslim ediyoruz.

Detaylı İç Temizlik Fiyatları Ne Kadar?

ANB Detailing Eskişehir detaylı iç temizlik fiyatları 2023 senesinde araçlara göre değişiyor. Standart temizleme fonksiyonlarının yanı sıra leke çıkarma, koltuk döşemelerinde ekstra temizlik gereksinimi veya tavan döşemelerinde leke çıkarma formüllerine, bakımlarına göre her araç için farklı fiyat teknikleri sunuyoruz. Bunun için servisimize gelmeniz ve detaylı iç temizlik yapan ustalarımızın aracımızı görmesi yeterli olacaktır.

Hem ne kadar sürede temizleneceği ve ne kadar sürede kuruyup, kullanılır hale geleceği hem de ne kadar fiyatta çalışma yapılacağına bağlı ön bilgi verilir. Siz bunu kabul ettiğiniz koşullarda yaptığımız anlaşmayla hemen araç içinde detaylı bir temizlik başlar.

Temizlik sonrasında araç içindeki solunumun bile değiştiğini fark edersiniz. Klimadan yansıyan bakteri içerikli olumsuz koku ve kalitesiz havanın gittiğini fark edebilir ve araç içindeki hava sirkülasyonu sayesinde astım ve benzeri hastalıklarda da konfor elde etmiş olursunuz.

Çocuklu ve bebekli aileler, evcil hayvanları olan aileler için yapılan Eskişehir detaylı iç temizlik çalışmaları sayesinde yolunuza daha güvenli şekilde devam edebilirsiniz.

Şayet iç temizlik çalışmalarından sonra dış temizlik, cam film çekimi, detaylı temizlik ya da boya koruma gibi etkinliklerden yararlanmak istiyorsanız yine profesyonel çalışanlarımızdan fiyat bilgisi alabiliyorsunuz. Sektörün en iyi firmalarından biri olarak özellikle seramik kaplama, boya koruma, folyo kaplama gibi unsurlarda da aracın sadece iç kısımda değil, dış kısmından da temizlik ve bakımını özenle yapıyoruz.

Bizimle çalıştığınız sürece aracınız daima güvende olur. Korunur ve her gün sanki ilk günkü gibi yeniliğini sürdürmeye devam eder.

Detaylı İç Temizlik Randevu ve İnfo

Eskişehir detaylı iç temizlik randevu hattımız gün boyu açıktır. İsterseniz web sitemiz üzerinden online randevu oluşturabilir isterseniz telefonla ulaşabilir, isterseniz doğrudan servisimize gelerek aracınızı bırakabilirsiniz. Teslimat saatleri bıraktığınız araca göre farklılık gösterir.

Ayrıca yapılacak iç temizlik ve detaylandırma işlemlerine göre aracın temizlenme, bakımı, kuruması, tavan ve tavan temizlemeleri, leke çıkarma ve dış bakım koruma gibi etkilerine bağlı olarak randevu süreci ile alakalı her araç için danışmanlarımız bilgilendirme sağlar.

Aracınızı bize güvenle bir şekilde teslim edebilir ve tamamlandıktan sonra size verilen bilgi sayesinde aracımızın anahtar teslimini sağlayabilirsiniz. Ayrıca aracınızı bırakırken herhangi bir ön ödeme yapmanıza da gerek yoktur. Aracınızı teslim alırken anlaştığımız şekilde ödemeyi yapar ve konforlu yolunuza seyahatlerinizde devam edersiniz.

ANB Detailing firması olarak sadece Eskişehir’de değil, Türkiye’nin pek çok bölgesinden gelen sürücülerin araçlarına özenli şekilde detaylı iç temizlik yapıyoruz. Türkiye‘nin en iyi seramik kaplama firmalarından biri olarak iç bakım ve iç temizlik konusunda da araçların kaliteli ve güvenilir şekilde temizlenmesini sağlıyoruz.

Özellikle Maserati, Porsche ve Mercedes gibi lüks sınıf araçların içeriklerine döşemeleri ve malzemelerine göre kullandığımız hijyen malzemeleri sayesinde döşemelerde herhangi bir solma, renk atması veya yıpranma görünmez.

Kullandığımız temizleyici leke çıkarıcı ve kimyasallar sayesinde koltuk döşemelerinin deri ve kumaş döşemeleri renklerini daima sürdürür, canlılıklarını kaybetmez. Ayrıca aşınmalar, deride soyulmalar gibi etkiler de görülmemektedir. Eskişehir detaylı iç temizlik işlemlerinde hem hijyenik standartlarda, yüksek temizlik avantajlarından yararlanabilir hem ekonomik fiyatlar sayesinde de aracınızın içinin ideal şekilde temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Aynı şekilde ön, yan, tavan ve taban bölgelerinin tamamı itinalı şekilde temizlenir ve her araca uygun piyasada bulunan en kaliteli malzemelerle steril koşullara dönüştürülür.

Kötü kokular, araç içerisine sinmiş kokular gidilir ve aracınız tertemiz mis gibi ve ferah kokmaya devam eder. İç aksamların tamamında vurguladığımız detaylı iç temizlik, klima, fan ve camlarda yaptığımız temizlik uzun süre devam eder. Özellikle cam ve ayna yüzeylerin temizliğinde kullandığımız malzemeler sayesinde temizlik ve bakımı daha uzun süre sürdürülür. Su tutmaz ve iz bırakmaz pek çok ürünü kullandığımız için yıkandıktan, temizlendikten sonra araç camlarında da leke bulunmaz ve izler çıkmaz. Hızlı kuruma, hızlı temizlemeye fonksiyonları sağlayamadığımız kimyasal bileşenler sayesinde her sınıf otomobilde güvenli temizlik hizmetleri sağlıyoruz.

Eskişehir Detaylı İç TemizlikLüks Araçlarda Güvenilir İç Temizlik

Eskişehir detaylı iç temizlik ve oto bakım hizmetlerinde gösterdiğimiz kalite ve güvenilir faaliyetlerle şehrin en popüler firmalarından biri olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Oto kuaför faaliyetlerimizde üstün teknolojiler ve nano teknolojilerle geliştirilmiş ürünler müşterilerimizin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Üstelik en ekonomik fiyatlarla yazlık bakımları, kışlık bakımları yapılır. Mevsimsel etkinlikler ve alerji oluşturabilecek etkilerin tamamında detaylı iç temizlik fonksiyonlarıyla giderilebilir. Solunum yolu hastalıkları oluşturabilecek etkiler ya da bakteri oluşturabilecek etkinliklerin tamamen yok edilmesini sağlayacak en iyi ürünleri kullanıyoruz. Gösterdiğiniz özen ile aracınızın her noktasına güvenle dokunabilirsiniz.

Sürüş keyfinizin daimî olması için ANB Detayling araç içi temizlik hizmetlerimizden hemen yararlanabilirsiniz. Cam ve gösterge bölümleri, aracın ön bölümleri, arka bölümleri iç temizliğinin tamamen yapılması, eksiksiz şekilde giderilir. Sadece standart temizlik değil, tam detaylı temizlik sistemleri kullanıyor. Profesyonel teknolojiyle geliştirilmiş olan makineler ve donanımlar sayesinde aracınızın içinde minicik dahi toz, kir parçaları kalmadan size güvenli şekilde teslim ediyoruz.

Araç içi Eskişehir’de detaylı iç temizlik faaliyetlerinde ayrıca elektronik bölümler de de hizmet veriyoruz. Otomobilin kapısını açtığınız andan itibaren içeride gördüğünüz her unsur, aksan ve gösterge panellerine dair eksiksiz temizleme çalışmaları yapılmaktadır. Sadece silme süpürme işlemleri değil, kimyasal etkinliklerle hijyenik standartlara kavuşturulur.

Araçların teslimleri yapılacak işlemlere bağlı olarak değişmektedir. Genelde aynı gün teslim edilen araçlarımız bazı durumlarda 2 veya 3 güne kadar tamamlanmış olabiliyor. Zira tavan ve yer döşemelerinde teknikler, elektronik aksam veya klimada yapılacak temizlik işlemleriyle koltuk ve döşemelerde bagaj bölümü temizliğinde uygulanacak formüllere göre araç teslim süresi farklılık gösterebilir. Elbette bu süreçte. Aracınızla ilgilenen servis çalışanımız ve ustalarımız sizinle daima irtibat halinde olacaktır.

Eskişehir Detaylı İç TemizlikLüks araçlarda güvenilir iç temizlik ve temizliğin uzun süre devamlı olmasını sağlayan profesyonel temizleyici ürünlerimizle verdiğimiz hizmetlerde lüks araçlar bizi çok seviyor. Özellikle üst sınıf araçlarda kullandığımız ürünler ve gösterdiğimiz özenle hizmetlerle Eskişehir’in lider firması olarak hizmetlerimizi vermeye devam ediyoruz.

Yeniliklere açık firmamız sektördeki tüm gelişmeleri takip ediyor. Ve tüm dünyada en çok tercih edilen güvenilir markaları seçerek geniş tedarikçi ağımız sayesinde lüks sınıftaki araçların ihtiyacı olan temizlik ve bakım ürünlerini en kısa süre içerisinde tedarik ediyoruz.

Sağlıklı sürüş ve güvenli yol hakimiyeti için öncelikle araç içi detaylı iç temizlik yaptırarak başlayabilirsiniz. Çektiğiniz havanın kalitesi değişecek, dokunduğumuz araç içi her nokta, hijyenik koşullar sunacak. Size sağladığımız güven ve konforunuz için ANB Detailing servislerine sizleri de bekliyoruz.

Ön bilgi edinmek, randevu almak ve fiyat bilgisi edinmek için telefonla veya online sistem üzerinden direkt olarak danışmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz. Eskişehir’de bulunan tüm bayi ve servislerimize uğrayabilir, her nitelikte aracınız ve araç filolarınız için temizlik, bakım ve folyo kaplama formüllerimizden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Özellikle filolarda Eskişehir detaylı iç temizlik için uygun fiyat garantisi sağlıyoruz. Araç içi temizlik ve bakım fırsatlarından yararlanırken, seramik kaplama ve PPF kaplama hizmetlerimizi değerlendirmeniz önerilir. Aracınız daima tertemiz, mis gibi ferah ve tam korumalı olsun isterseniz, sizi bekliyoruz.

Randevu Alın