Seramik Kaplama

Biz sizin için çalışıyoruz...

Eskişehir Seramik Kaplama

ANB Detailing firması olarak Eskişehir’de seramik kaplama ve profesyonel araç bakımda lider markayız. Yılların verdiği deneyim ve yüksek müşteri memnuniyetiyle seramik kaplamada profesyonel hizmetler sunuyoruz.

Eskişehir Seramik Kaplama

Araçların dış kaportasında oluşabilen çatlaklar, her nitelikteki çizik ve dökülmelere karşı uyguladığımız bir tekniktir. Hem boyanın korunmasını hem de otomobilinizin daha uzun süre kullanılması için seramik kaplama son yıllarda en çok uygulanan teknikler arasında yer alıyor. Aracınızı uzun yıllar ilk günkü görünümünde kullanabilmek için mutlaka seramik kaplama yaptırmanız gerekiyor.

Eskişehir seramik kaplama markası olarak, kaliteli işçilik ve sektörün en iyi malzemelerini kullanarak aracınızın zarar görmesini engelliyoruz. Hem var olan boya ve kaplamasının korunması hem de çizik ve çatlakların tamamen giderilmesini, orijinal şekilde görünmesini sağlıyoruz.

Üstelik uyguladığımız teknikler sayesinde çift katmanlı şekilde aracınız korunuyor. Olası minik darbeler, küçük çizikler, sıyrıklar gibi dış etkilere karşı doğrudan korunmuş oluyor.

Peki seramik kaplama nasıl yapılır, hangi ürünler kullanılır? Bunları merak ediyor musunuz? Temel olarak 2 farklı teknik kullanılır. İlki düz boyalı teknik diğeri ise vernikli tekniktir.

Seramik Kaplama Nasıl Uygulanır?

Eskişehir seramik kaplama çalışmalarımız dahilinde opak ya da base coat şeklinde teknikler uyguluyoruz. Opak olarak bahsettiğimiz seramik kaplama yöntemi düz boyalı şeklindedir. Base Coat tekniği ise güvenlikli uygulamalı olarak araçların seramik kaplamasında ideal sonuçlar verir.

Hem uygulandığı alanlarda araçların dış kaportasındaki çatlaklara ve çizilmelere karşı direncin güçlendirilmesini sağlarken, olağanüstü parlaklığı sayesinde aracınızın göz alıcı görünmesini sağlar.

Adeta parlatılmış efekti veren vernikli kaplamalar sayesinde araç, ilk günkü gibi ışıldamaya devam eder.

Dünyanın en iyi malzemelerini kullandığımız ürünler, içerik bakımından araca zarar vermeyecek ve kullanım ömrünü uzatacak şekildedir. Pasta cila teknikleriyle dış yüzey tamamen korunur. Hava şartları, dış etkiler ve tüm minik hasarlara karşı aracınız doğrudan korunur.

Temel olarak kovalent bağ oluşturma tekniğiyle kaplamaları yapıyoruz. Bu seramik kaplamalar içerisinde kullanılan ham maddeler arasında gümüş molekülleri, cam elmas ve kuvars gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca seramik bileşenleri, silisyum oksit, kil ve feldspat içeriklerinin bulunduğu seramik ürünleri aracın gerçek boya kaplamasına zarar vermez ve doğrudan bütünleşik bir görüntü verir. Cam gibi parlar.

Eskişehir seramix kaplama faaliyetlerimiz alanında uzman çalışanlarımız tarafından sağlanıyor. Profesyonellik, titizlik, müşteri memnuniyeti ve araçların doğal görünümüne gösterdiğimiz özenle yıllar boyu garantili hizmet sağlıyoruz.

Eskişehir Seramik KaplamaLüks Otomobiller ANB’de Değer Kazanır!

ANB Detailing Eskişehir seramik kaplama firması olarak araçlarınızın dış kalkan korunmasını sağlıyoruz. Boyalı yüzeyin hem korunması hem üzerinde oluşmuş deformasyonların giderilmesi için yaptığımız tekniklere, seramik kaplama diyoruz.

Oldukça ince ve titizlikle işlenmiş bir cam kadar şeffaf ürünleri uygulayarak doğal boyasının korunduğu ve küçük çiziklerin giderildiği bir tekniktir. Özel işlemler ve profesyonel uygulamalarla adeta aracınız fabrikadan çıkmışçasına ilk günkü görünümüne kavuşuyor.

Eskişehir seramik kaplama uygulamaları, boya koruması olarak bilinir. Geleneksel olarak uygulanan pasta cilanın bir üst versiyonu olarak da düşünebilirsiniz. Genel olarak malzemeler ve içeriğinde bulunan ürünler sayesinde çatlaklar veya zamanla renk değişiklikleri oluşmaz. Uygulanan seramik kaplama daha sonra dökülmez veya üzerinde hasar oluşmaz. Profesyonel malzemeler kullandığımız için herhangi bir kararma olmadığı gibi adeta aracın ilk boyasıymışçasına bütün bir form sunar.

Sıcak hava koşulları, zorlu kış koşulları ve iklimlere karşı oldukça dayanıklıdır ve üzerinde kir ve toz barındırmaz. Adeta yağışlarda veya su gibi çeşitli sıvıların araç üzerine gelmesi de nispeten önlenir. Toz ve kiri direkt olarak savuran seramik kaplama, son yılların en güvenilir teknikleri arasında yer alıyor.

Hem işçilik hem kullandığımız malzemelerin kalitesi açısından Eskişehir ve çevre bölgelerde lider firma olarak işlemlerimizi yapmaya devam ediyoruz.

Seramik Kaplamayı Nasıl Uygularız?

ANB Detailing Eskişehir seramik kaplama firması olarak profesyonellik, kalite ve özenle tüm kaplama işlemlerimizi sağlıyoruz. Her biri hem eğitimli hem de alanında deneyimli olan uzman kişiler tarafından tüm araçların seramik kaplaması yapılır. Öncelikle ön analizler ve araçta yapılması gereken tüm işlemlerin planlaması ve programlaması çıkarılır. Hangi araç için kaplama yapılacak ise opak ya da vernikli uygulama yapılıp yapılmayacağına karar verilir.

Opak uygulamalar düz boyalı zeminler üzerine doğrudan boyama şeklinde yapılıyor. Adeta cila gibi boyama işlemi yapıldıktan sonra vernikle uygulama aşamasına geçilir ve aracın dış yüzeyi komple kaplanır. Hem parlaklığı hem de dış darbelere karşı adeta ince bir kalkan oluşturulur. Sağlanan bu kalkan hem parlaklığı hem direnç hem de gücünü artırır ve aracının pürüzsüz görünmesini sağlar.

Yeni nesil kaplama teknikleri olarak uyguladığımız vernikli çalışmalar, araçlarınızın daha uzun süre ilk günkü parlaklığında ve görünümde kullanılması için en çok tercih edilen, tavsiye ettiğimiz yöntemlerin başında geliyor. Ayrıca aracınızın orijinal renginden farklı bir renge boyatmışsanız ya da boyatmayı düşünüyorsanız seramik kaplamanın şart olduğunu da bilmeniz gerekiyor. Böylelikle yapılan her çalışma aracın üzerinde korunarak devam eder. Çatlaklar, çizikler, kırıklar, olumsuz hava koşullarına karşı doğrudan korunmuş olur.

Eskişehir Seramik KaplamaCeramix’te Yaptığımız Aşamalar Neler mi?

Eskişehir seramik kaplama uygulamalarında birkaç farklı aşamaya göre araçlarınızı güvene alıyoruz. Hemen seramik kaplamada uyguladığımız evrelerden bahsedelim;

  • Seramik kaplamada ilk aşama için şayet aracın yüzeyinde bir onarım veya küçük tadilat işlemleri varsa onları gerçekleştiriyoruz.
  • Göçükler varsa bunlar giderilir ve dış darbelerden kaynaklı olası çizik ve çatlakların görünümü geçirilip onarım yapılır.
  • İkinci etaba geçildiği zaman yüzey kir ve tozlardan arındırılarak temizlenir.
  • Seramik kaplama için hazırlanması yüzeydeki tüm kirlerden arındırılması, pasta ve cila işlemlerinin yapılmasıyla devam eder.
  • Üçüncü aşamaya geçildiğinde doğrudan seramik kaplama işlemleri yapılır.

Ceramix olarak bilinen seramik kaplama teknikleri, aracın tüm yüzeyine minicik boşluk bir alan kalmayacak şekilde kaplanır. Uygulama yapıldıktan ve seramik kuruduktan sonra hemen kullanıma hazır hale gelir.

Eskişehir Profesyonel Seramik Kaplama

Eskişehir seramik kaplama markası olarak profesyonel işlemlerimizde Türkiye’nin tamamına hizmet veriyoruz. Seramik uygulamalarında gösterdiğimiz özen, kaliteli işçilik ve kaliteli malzemeler sayesinde her sınıf otomobil ve lüks sınıf araçlarda memnuniyet sağlıyoruz. Peki seramik kaplamanın faydası nelerdir? Araç için neden gereklidir? Bunlardan bahsetmemizi ister misiniz?

Geleneksel olarak yapılan pasta cila çalışmalarına alternatif olarak geliştirilmiş yeni nesil koruyucu teknik olarak bilinir. Pasta cila çalışmalarına oranla çok daha fazla parlaklık ve darbelere karşı direnç kazanılmasını sağlar. Hem otomobilin boya yüzeyinden korunmasını hem de çizikler, çatlaklar ve hava koşullarına bağlı olarak görülebilecek dökülmelere karşı doğrudan güçlendirilmiş olur. Şık bir parlaklık göz alıcı görüntü sayesinde aracınız daima temiz ve yeni görünür.

ANB Detailing ceramix, iklim koşullarından yağmur suyu, kir toz ve pastan arındırılır ve bunlara karşı doğal olarak korunmuş olur. Aracını sevenler ve ona özen gösterenler için en çok tercih edilen ve profesyonel sonuçlar veren bir uygulamadır.

Yapılan seramik çalışmaları sayesinde otomobilin boyalı yüzeyi doğrudan su itme özelliğine sahip olur. Adeta koruma fonksiyonu, kurutma fonksiyonu eklenmişçesine yağmur ve olası ıslaklıklara karşı görünmez bir püskürtme sistemi sağlanır.

Eskişehir seramik kaplama su itici özelliği sayesinde araçlarınızın bakımı, standart temizliğinden çok daha kolay şekilde yapılır. Araç yüzeyi silinirken iz ve leke bırakmaz. Doğal parlaklık, doğal olarak canlandırma sağlanır.

Ayrıca araçların temizliği yapılırken çeşitli dış etkilerden dolayı oluşmuş yağ, pas ve kir gibi lekelerde hızlı bir şekilde temizlenir. Adeta leke tutmaz, kir tutmaz etkisi eklenmiş olur. Zift ve reçine gibi çeşitli dış etkiler ve lekeler hızlı bir şekilde temizlenir ve otomobil direkt olarak dış koşullara maruz kalmaz, koruma sağlanmış olur.

Araçların maruz kaldığı ultraviyole ışınlarına karşı otomatik olarak koruma sağlanmış olur. Böylelikle güneşten gelen zararlı ışınlar nedeniyle boyalarda renk değişimi, solma, kararma veya diğer etkilere karşı doğrudan korunur.

Şehir içinde veya uzun yolda sıklıkla kullanılan araçlarda sanayi endüstriyel atık ve tozlar, polen veya iklimlere göre oluşabilecek olumsuz tüm dış etkiler ve güneş lekelere karşı korunmuş olur ve bunlar giderilirken çok daha kolay bakım yapılması çok daha kolay temizlenmesi sağlanır.

Ayrıca aracın boya kuruması sağlanır ve aşınıma sebebiyet veren çeşitli asit bazlı ürünlere karşı doğal güçlendirme, korunma ve direnç sağlanmış olur.

Ceramix’te Kalite ve Profesyonel İşçilik

Eskişehir seramik kaplama profesyonelliğiyle ANB olarak uzman çalışanlarımızla hizmet veriyoruz. Profesyonel işçilik, özenli hizmet, vaat edilen anahtar teslimi ve uzun yıllar boyunca süren garantili hizmetlerimizle faaliyet gösteriyoruz.

Pasta cila ve boya koruma aşamalarından seramik uygulamalarına temizlik ve bakımından iç- dış tüm çalışmalarına dek her biri alanında eğitimli ve deneyimli uzmanlarımız sayesinde profesyonel işçilik sağlıyoruz.

Eskişehir ve Türkiye’nin seramik kaplama markası olarak her aracın niteliğine marka ve modeline göre üzerinde oluşmuş hasarlar veya göçüklere göre eksiksiz çalışmalarımızla sektörün lider markasıyız.

Yaptığımız çalışmalar arasında hem seramik uygulamaları hem de seramik boya koruma çalışmaları bulunuyor. Otomobilinizin ihtiyaç duyduğu koruma ile adeta dış hava koşullarına olumsuz iklimlere karşı gardı alınmış olur. Hem göz alıcı şıklık ve parlaklık hem dış darbelere karşı dirençli hale geldiği için hem lüks sınıf araçlar hem de ekonomik sınıf araçlarda olağanüstü kalite sağlıyoruz.

PPF ve wax türündeki araçların parlaklığını sağlayan ürünlerden seramik kaplama ürünlerine dek her sınıfta en iyi markalar ürün ve ham maddeler kullanarak aracın parlaklığını sağlıyoruz. Özellikle araçların yıkama ve bakım sonrasında yüzeylerinde görülebilir soyulma veya farklı etkilere karşı daha kaliteli ve nitelikli soyulmaya karşı güçlü malzemelerimiz ile profesyonellik gösteriyoruz.

Seramik kaplama diğer tüm parlatıcı ürünlere karşı olağanüstü fark gösterir. Soyulmalar, dökülmeler, pullanma, kararma, renk değişikliği, kırık veya çatlak gibi bu etkilerin hiçbiri görülmez. Çok daha uzun ömürlü kullanım sağlar. Kullandığımız ürünlerde basit kimyasal bileşenlerden profesyonel bileşenlere ve aracın orijinal yapısına zarar vermeyecek maddeler kullanılır.

Yaptığımız ARGE çalışmaları ve tüm dünyadan elde ettiğimiz verilere göre araçlarınız için en iyi ürünleri seçiyor, bunları defalarca deniyor, test ediyor, kullanıp onayladıktan sonra araçlarınıza uyguluyoruz. Doğal olarak sektörde elde ettiğimiz konum, yılların verdiği deneyim, profesyonel kalite ve özenli çalışmaların bir sonucudur.

Hasar görmüş zarar görmüş rengi solmuş boya rengi ihtiyacı olan canlılığı kazandırılması gereken tüm araçlarınız ve uzman ellerde yenilenir ve tekrar canlandırılır, ilk günkü gibi parlamasını ve uzun süre bu etkiyi sürdürmek istiyorsanız aracınızı alıp hemen parlatma merkezimize gelebilirsiniz.

ANB Detailing Ceramix Kalitesi

ANB Detailing Eskişehir seramik kaplama çalışmalarıyla ultraviyole ışınlarına karşı koruma, bunları yansıtma ve aracın gövdesinden arkasına, güneşten etkilenmeyen alanlarına dek her noktası boşluk kalmayacak şekilde seramik uygulamalarıyla kaplanır ve tamamı güneşin ışınlarına karşı doğrudan korunur.

Adeta bir cam efekti vereni seramik kaplama, nano teknoloji sayesinde muhteşem performans gösteriyor. Parlaklık kısa süreli değil, uzun süreli bir efekte dönüşüyor ve aracınız yol aldıkça kilometreleri kat ettikçe parlaklığını sürdürmeye ve manzaralara görsel kalite katmaya devam eder.

Hem toz ve kiri adeta savurur hem de oluşmuş kirlerin en hızlı sürede itilmesine çok daha kolay temizlenmesine katkı sağlar. Sık kullanılan araçların sık yıkanması gerektiğini biliyor ve bu yıkanma sonucunda kolay kuruma, kolay temizlenme, iz bırakmama ve parlaklığının uzun süre sürmesi ihtiyacını biliyoruz.

Nanoteknolojik etkiler sayesinde tüm iklim ve çevresel koşullara uyum sağlar ve tüm bu etkilere karşı güçlendirilmiş malzemeleri ve özellikleriyle cam efekti, yıkama ve bakımda daha kolaylık sağlar.

Üstelik seramik kaplamaları sayesinde sadece yıkama kolaylığı değil, kirlenmede süreç uzar. Rutin temizlik ve bakımlarına kıyasla seramik kaplama yapılmış, araçlarda yıkama sıklığı daha uzun periyotlara yayılır. Hidrofobik donanım etkisi sayesinde kiri ve tozu daha az barındırır.

Hem zaman, efor ve bütçe avantajı sağlayan seramik kaplama araç, yıkama ve bakımlarında cebinizi düşünür. Üstelik rutin şekilde yapılacak olan pasta cila koruma işlemlerine karşı maliyet avantajı sağlar.

Ceramix İçin ANB Detailing

Eskişehir seramik kaplama markası olarak ANB Detayling araçlarınıza yüksek kalite standartları sunar. Kolay yıkama, kolay kuruma az kirlenmenin yanı sıra sadece bir mikrofiber bez ile bile kolay silme işlemlerini sağlar. Yoğun temizlik ve bakım aşamalarından ziyade aracınızın makyajını yapmak için sadece bir bezle silmeniz bile çoğu zaman yeterli olacaktır.

Muazzam parlaklık sağlayan ince cam kalkanı sayesinde toz ve kir barındırılmaz. Ne kadar sanayi bölgelerinden endüstriyel atıkların yoğun olduğu bölgelerden sıklıkla geçiyor olsa da bu kirler standart araçlara yani seramik kaplaması yapılmamış araçlara nazaran daha geç süreçte kirlenir.

Daha hızlı ve kolay temizlenir. Üstelik yağ, kir ve reçine türündeki yapışkan ya da boya yüzeyine zarar verebilecek maddelerin etkisi azaltılır ve çok daha kolay temizlenme sağlanır.

9H gücündeki sertliklere karşı dayanım gösterebilen, direnç gösteren ve profesyonellik gösteren seramik çalışmaları güçlü koruma sağlıyor. Çatlaklar, pul pul dökülmeler, aşınma ve soyulmalar görülmez.

Ceramiz içinde bulunan bileşenler ve özel kimyasallar sayesinde araç yüzeyinde tahribatlar oluşmaz. Seramik uygulama yapılmamış araçlarda zaman içerisinde özellikle yıkama makinalarının sıklıkla ziyaret edilmesi nedeniyle yüzeyinde izler oluşur.

Fırça izleri çeşitli yıkama etkileri araç yüzeyine daima çizik görüntüleri bırakır. Ancak kendi kendini yenileme özelliği bilinen Self Healing sayesinde bu izler oluşmaz. Aracınız ne kadar sıklıkla yıkanırsa yıkansın, manuel şekilde ya da makinalarda temizlenirse temizlensin fırça izleri temizleme gider, olağanüstü parlaklığını gidermez.

Adeta kılcal damar çatlakları gibi görülen yüzey bozuklukları doğal olarak önlenmiş olur. Üstelik oluşmuş çeşitli minik izler, mikro izler varsa bunlar kendini yenileme özelliği sayesinde otomatik olarak giderilir.

ANB Detailing seramik kaplama fiyatları kullanılan ürünlere nazaran oldukça ekonomiktir. Bütçenizi düşünen firmamız onarımdan pasta cilaya, koruma efektlerinden seramik ve uygulamalarına dek en iyi fiyatları sağlar.

ANB Detailing Seramik Kaplama Fiyatları

Eskişehir seramik kaplama fiyatları araçlarda yapılacak işlemlere bağlı olarak belirlenir. Yüzeyde gerekli olan hasar giderimi, bakım ve yedek parça onarımı gibi pek çok işleme göre seramik kaplama fiyatları belirleniyor.

Orijinal parçalar, orijinal ürünler ve kaplama malzemeleri ile sektörün garantili hizmetlerini güvenceli işçilikleri sunan firmasıyız. Türkiye genelinde bulunan bayilerimiz ve servis ağımızla birlikte ihtiyacınız olan her an yanınızdayız.

Geliştirilmiş teknolojiler ve yüksek kalite standartları sayesinde onarım, bakım, pasta cila, seramik kaplama ve tüm seramik uygulamalarında ekonomik fiyatlar ve yüksek müşteri memnuniyetiyle hizmetlerimize devam ediyoruz.

Aracınızın ihtiyacı olan tüm profesyonel araç bakım ürünlere tedarik ve uygulamalarıyla eksiksiz hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Jaguar, BMW, Porsche, Mercedes ya da Maserati hiç fark etmeksizin her aracın ihtiyaç duyduğu en nitelikli ürünler sunan Türkiye’nin en iyi seramik markası olarak sizi de bekliyoruz.

Randevu Alın