Hakkımızda

Profesyonel Araç Güzellik Merkezi

Aracınız için Çok Yönlü Servis

Üst düzey detaylandırmadan, göçük teknolojisine ve akıllı onarımlara kadar profesyonel araç bakımı için gerekli her şeyi sunuyoruz.

ANB Detailing

ANB Detailing, aracınızı geliştirmek ve korumak için kişiselleştirilmiş hizmetler sunan eksiksiz bir araç bakım şirketidir.  Ekibimiz, Jaguar, BMW, Porsche, Mercedes Benz, Dodge ve Tesla dahil tüm marka ve modelleri koruma konusunda 10 yıldan fazla deneyime sahiptir.

Üst Sınıf Ürünler

Ayrıca en iyi sonuçları garanti etmek için yalnızca CarPro, Gtechniq ve Gyeon gibi endüstri sınıfı ürünler kullanıyoruz. Danışmanlığınız sırasında endüstri sertifikalı teknisyenimiz servis yapmadan önce aracınızın sorunlarını değerlendirecektir.

Uygun Fiyat

Bunu paket önerilerinin ihtiyaçlarınıza uygun olmasını sağlamak ve gereksiz hizmetleri satın almanızı önlemek için yapıyoruz. Aracınızın harika değişim geçirmesini sağlamak için tüm müşterilerimize sıcak, güvenli ve profesyonel bir ortam garanti ediyoruz.

Far Temizliği
Seramik Kaplama
PFF Kaplama
Motor Temizliği

Kapsamlı Oto Çözümleri

ANB Detailing olarak aracınız için kapsamlı bir temizlik ve bakım yelpazesi sunuyoruz. Hizmetlerimiz ile aracınızın sadece dışarıdan tekrar parlamasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda içeriden de güzel görünmesini sağlıyoruz.

Yalnızca tanınmış üreticilerin ürünlerini kullanıyoruz ve bunları mümkün olan en iyi ve uzun ömürlü sonucu elde edecek şekilde birleştiriyoruz.

Araç Detaylandırma Konusunda Uzmanız

Biz beş yıldızlı araç detaylandırma şirketi olarak, çok sayıda hizmet teklifiyle en zorlu gereksinimleri bile karşılamaktayız. Memnuniyetiniz her zaman bizim önceliğimizdir.
Binlerce müşterimiz var ve aracınızı başarılı projeler listemize eklemek için sabırsızlanıyoruz.
Tüm platformlarda 5 yıldızla yüksek puanlar alıyoruz ve müşterilerimizle olumlu ilişkiler sürdürmeyi seviyoruz. Eğer gerçekten çalışma seviyemizden memnun ayrılmanızı sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

Kalite ve Sürdürülebilirlik

Yardıma Mı İhtiyacınız Var?

Randevu Alın